2013-11-22 15:03:27• hírek • (x)

Fekete Péntek a Züm Züm Játszóházban

A november 25. és 29. között lefoglalt gyerekzsúrokra két, gyerekek által kedvelt szórakozási lehetőséget ingyen biztosítanak.

A Grand Mall első emeletére költözött gyermek-birodalom most nagyobb, szebb és tágasabb, mint eddig volt. Több gyermek fér el a nagyobb helyiségben, ezért a játszással, kézműveskedéssel foglalkozó programokon kívül már többen lehetnek ott a születésnapi, névnapi vagy bármilyen más alkalomból megtartott gyerekzsúrokon is.

Most pedig, hogy árengedményekkel teli fekete pénteket tartanak a kisebb és nagyobb üzletek, a Züm Züm Játszóház is egy verhetetlen ajánlattal készült! Azok a szülők, akik csemetéjüknek november 25. és 29. között foglalják le a gyermekzsúrt, a gyermekek által nagyon kedvelt jumbo lufit és a karaoké-programot ingyen kapják meg.

A Züm Züm verhetetlen ajánlata szerint csak be kell menni a játszóházba hétfő és péntek között, és le kell foglalni a zsúrt az idei év, vagy akár a következő év bármelyik napjára és a majdan megtartott bulit olcsóbban lehet megúszni!

Szerezz egy felejthetetlen élményt gyermekednek, hogy születésnapja vagy akár egyéb ünnepe vidámsággal és mókával teli legyen: szervezz neki gyermekzsúrt a Züm Züm Játszóházban! A rengeteg játék, az animátorok és a szórakozási lehetőségek sora biztosít arról, hogy a gyerekek egy percre sem fognak unatkozni!

Az akcióval kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: